Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
CHP'nin Aday Listesinde 3 Engelli Aday Var
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: CHP'nin Aday Listesinde 3 Engelli Aday Var (Okunma sayısı 931 defa)
kayseriengelliler
Administrator
Hero Member
«
:
Nisan 14, 2015, 11:48:00 ÖÖ »
CHP'nin aday listesi saat 17.00'da açıklanacak. Parti sözcüsü Haluk Koç, listede toplam 103 kadın adayın olduğunu duyurdu.
Partiler aday listelerini, bugün en geç saat 17.00'a kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verecek. CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin aday listesine ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda isimleri açıklamayan Koç, listeye ilişkin bilgiler paylaşmakla yetindi. Koç, asıl listenin saat 17.00'da CHP'nin internet sitesinde açıklanacağını duyurdu.
Koç'un açıklamalarından satır başları:
TOPLAM 103 KADIN ADAY
- Adana, Afyonkarahisar, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Ankara 1. ve 2. bölgede ilk sırada kadın adaylar var. Toplam 103 kadın aday var. 10 genç, 3 engelli bulunuyor.
- Meslek dağılımına bakıldığında, 91 avukat, 43 doktor, 62 mühendis aday bulunuyor.
- Aday profillerine bakıldığında Türkiye'nin her kesimini, her inanç grubunu kapsayan bir aday profilimiz var. Ayrımcılık yapmayan, ayırmayan bir tercihte bulunduk. En demokratik, en geniş ve kucaklayıcı listeleri hazırladık.
TAM LİSTE 17.00'DA
- Saat 17.00'dan sonra, aday listelerini tam olarak açıklayacağız. Ankara'daki padişahlara, kendi iradesiyle liste oluşturanlara siz de tavrınızı koyun. CHP, demokratik bir şekilde listesini açıkladı, darısı, padişahların hazırladığı listelerde kendi isimlerini arayanlara...
KAMER GENÇ'İN DURUMU
- Sevgili Kamer Genç'e sağlık diliyorum. Çok ciddi bir tedavi süreci geçiriyor.
Kararı yüzde 85 oranında örgüt verdi. Siyaset çok uzun bir yol. Küsme gibi bir durumun olacağına inanmıyorum. Burukluk demek daha doğru olur. Bu kırgınlıklar parti içi muhalefetten ziyade burukluktan söz edilebilir. Siyasette nöbet değişimleri olacaktır.
- "Neden ön seçime katılmadınız?" sorusuna "Ben partinin sözcüsü ve saymanıyım bırakın uzak bir yerdeki seçim bölgesine evime bile gidemiyorum. Yoksa taban desteği konusunda bir sıkıntıda değilim."
07.04.2015 - haberler.com
Anahtar Kelimeler : ORGAN NAKİL MERKEZLERİ DİYALİZ NEDİR kayseri İstanbul Ankara İzmir Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman
Diyalizle Yaşam
Engelliler Derneği Kayseri
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
kayseriengellilerdernegi.com
»