*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 12. Ulusal Geriatri Kongresi ve 10. Geropsikiyatri Sempozyumu Başlıyor  (Okunma sayısı 941 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
12. Ulusal Geriatri Kongresi ve 10. Geropsikiyatri Sempozyumu Başlıyor



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde Türk Geriatri Vakfı ile Geriatri ve Gerontoloji Derneği tarafından Alzheimer Vakfı Geropsikiyatri Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen “12. Ulusal Geriatri Kongresi ve 10. Geropsikiyatri Sempozyumu 2015” 5-8 Mart 2015 tarihlerinde Antalya Limak Limra Oteli’nde  gerçekleştirilecektir.

Kongre, tüm geriatri ve geropsikiyatri ile ilgili branşlardan Hekimlerin, Pratisyen Hekimlerin, Hemşire, Psikolog, Fizyoterapist, Sosyal Hizmet Uzmanı, Beslenme Uzmanı ve bu alana ilgi duyan herkesin katılımını hedeflemektedir. Kongrede TNTS Grubunun desteği ile “Yaşlının Nörokognitif Değerlendirilmesi Kursu II” düzenlenecektir. Ayrıca Hartmann Group’un katkılarıyla “ Kronik Yara Bakımı Kursu ” da düzenlenecektir.

Kongreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Huzurevi ve Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezlerinde görevli personel (Uzman Hekim, Pratisyen Hekim, Diş Hekimi, Eczacı, Biyolog, Sosyal Hizmet Uzmanı, Psikolog, Fizyoterapist, Hemşire, Diyetisyen, Sağlık Memuru, Sağlık Teknikeri, Laborant personel grubu içinden) de katılacak olup, oturumlarda huzurevlerinde görevli personelin sunumları da yer almaktadır.

Kongrenin tüm katılımcılarla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personelinin de mesleki gelişimine ve dolayısıyla yaşlılarımıza verilen hizmetlerin kalitesinin artmasına katkısı olacağı umulmaktadır.

01.03.2015 - eyh.gov.tr