*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Görme Engelli Kadın Gülden Özdil Milletvekili Aday Adayı  (Okunma sayısı 928 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Görme Engelli Kadın Gülden Özdil Milletvekili Aday Adayı



Alanya'da oturan görme engelli ev hanımı 53 yaşındaki Habibe Gülden Özdil, Ak Parti İlçe Teşkilatı'na milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'na gelen Habibe Gülden Özdil, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Övünç Özkan ve Hüsnü Akçalıoğlu'nun da katıldığı toplantıda aday adayı olduğunu açıkladı.

'İŞİMİZ ENGELLERİ AŞMAK'

Evli ve ev hanımı olduğunu aktaran Habibe Gülden Özdil, açıklamasında yanında olan herkese teşekkür etti. 11 yıldır görme engelli olduğunu dile getiren Özdil, "Engelliler adına tüm sorunları dile getirmek için böyle bir işe kalkıştım. Daha önce bir meclis üyeliği aday adaylığı denemem oldu ancak listeye giremedim. Bizim işimiz engelleri aşmak. Engellilerin eğitimi, işsizliği ve yaşadıkları sorunları dile getirmek istiyorum" dedi.

'BİLE BİLE ADAY OLDUM'

Ak Parti Kadın Kolları'nda görev yapanlardan kendisini yalnız bırakmamalarını isteyen Özdil, "Bana destek olsunlar. Sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyım. İnşallah hep beraber el ele, sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim. Bana 'Kazanamayacaksın. Bile bile neden aday oldun?' diyorlar. Bu söze çok kızıyorum. Herkes öleceğini bile bile neden yaşıyorsa, ben de bir engelli olarak bile bile aday oldum" diye konuştu.

18.02.2015 - bizimantalya.com