Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Genç Yüzücü Abdülkadir Doğan Madalyalarla Döndü
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Genç Yüzücü Abdülkadir Doğan Madalyalarla Döndü (Okunma sayısı 1136 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Kasım 15, 2014, 09:04:04 ÖÖ »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ve Sırbistan Niş Üniversitesi Spor Akademisinin işbirliğiyle organize edilen 2. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme Eğitim Kampı 03-09 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı Organizasyona Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Belçika, Malta, Slovenya ve Karadağ olmak üzere 9 ayrı ülkeden 150 Sporcu, 25 Antrenör, 20 Üniversitenin Öğretim Üyeleri yanı sıra, spor camiasının önemli isimleri katıldı.
Bir haftalık eğitimle bilgilerini Kelebek, Sırt, Kurbağalama ve Serbest stilde yarışarak gösteren S1 ve S10 Engel Grubu arasındaki Bedensel Engelli sporcular, becerilerini sergilerken Organizasyonu izleyenlerden büyük alkış topladı. Organizasyona katılan Selçuklu Belediyespor kulübünden Abdülkadir Doğan 4 farklı kategoride mücadele etti. Genç sporcu Doğan yarıştığı kategorilerde birinci sırada yer alarak altın madalya kazanmayı başardı. Abdülkadir Doğan'ı elde ettiği başarılı sonuçlar nedeniyle tebrik eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, sporcuya destek olan antrenörü ve ailesine de ayrıca teşekkür etti.
12.11.2014 - selcuklubelediyespor.com
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki