*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çekmeköy’de Engelsiz Park Hizmete Girdi  (Okunma sayısı 892 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Çekmeköy’de Engelsiz Park Hizmete Girdi
« : Ekim 17, 2014, 07:17:39 ÖÖ »
Çekmeköy’de Engelsiz Park Hizmete Girdi



Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Engelsiz Park’ı hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hamidye Mahallesi  Barış Yolu Caddesi'nde yaptığı engelsiz Park ile Çekmeköy’e bir kalıcı eser daha kazandırdı. Açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, belediye başkan yardımcıları, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Başkan Poyraz; “ Geçen dönem verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ve gururuyla yeni döneme anlımız ak başımız dik girdik. Yeni dönem kalıcı eserlerinin ilk örnekleri bugün hizmete giriyor. Emekliler Kıraathanesi’nden sonra bugün Engelsiz Parkı da hizmete açıyoruz. Bu park engelli kardeşlerimizin sosyalleşmesi açısından son derece önemli. Rabbim hayırlı uğurlu etsin,” dedi.

Başkan Poyraz, konuşmasında parkın yapımında büyük emek sarfeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına,  bağışçılara ve  hayırseverlere  teşekkür ederek alkış istedi.

Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, ilçeye ilk geldiğinde eğitim vadisi hedefi ile yola çıkan Başkan Poyraz’ın bugün bu hedefine ulaştığını, bunun yanı sıra hayırseverlerle ortak çalışmaları sayesinde büyük projelere imza attığını belirti. Engelsiz Park’ın Çekmeköy’e hayırlı olması temennisinde bulunan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi temennisinde bulundu.

Engelsiz Park Özellikleri

Engelsiz Park 14 bin metrekare üzerine kuruldu .Park içerisinde engelli vatandaşlar için tasarlanan üç kuleli oyun grubu, Down Sendromlular için özel salıncaklar, 4 tenis kortu,1 basketbol 1 de futbol sahası mevcut.

29.08.2014 - cekmekoy.bel.tr


Anahtar Kelimeler : Kayseri Nuh Naci Yazgan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Diş Doktoruna Online Randevu Al Oyna