*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelliler İçin "Balık Tutma Şenliği"  (Okunma sayısı 1140 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelliler İçin "Balık Tutma Şenliği"
« : Mart 30, 2014, 11:31:23 ÖÖ »
Engelliler İçin "Balık Tutma Şenliği"



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM) tarafından düzenlenen "Balık Tutma Şenliği"nde, engelli vatandaşlar Galata Köprüsü'nde balık tuttu.

Etkinlik için kentin değişik yerlerinden Galata Köprüsü'ne getirilen, bazıları tekerlekli sandalyeli engelli vatandaşlar, Galata Köprüsü'nden denize olta attı. Engellilerin sosyal hayatın daha çok içinde yer alması amacıyla düzenlenen şenlik çerçevesinde, engelli vatandaşlar belediye görevlilerinin yardımıyla balık tutmanın keyfini yaşadılar.

Etkinlikte konuşan İSEM Müdürü Bekir Köksal, program kapsamında şehrin farklı yerlerinden 200 engellinin aileleriyle birlikte buraya getirildiğini belirterek, İstanbul'un en güzel yerlerinden olan Galata Köprüsü'nde balık tutacaklarını söyledi.

Yıl boyunca engelliler için çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatan Köksal, "Herkesin yaşadığı balık tutma zevkini engellilerimizin de yaşamasını istedik. 14 aracımızla engelli arkadaşlarımızı buraya getirdik. Tuttukları balıkları akşam evlerinde pişirecekler. Amacımız, engelli arkadaşlarımızın da hayata katılmasını sağlamak ve İstanbul'un nimetlerinden faydalandırmaktır" diye konuştu.

Bağcılar'dan gelen ve Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım'ında yer alan Birol Kamer de balık tutmanın güzel bir duygu olduğunu dile getirerek, etkinliği düzenleyen İSEM'e teşekkür etti. İlk defa balık tutmaya geldiğini anlatan Kamer, grup halinde balık tutmanın daha da zevkli olduğunu söyledi.

Etkinlikte, engellilere ve ailelerine balık-ekmek dağıtılırken, İSEM müzik grubu da konser verdi.

30.03.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : doldurmaları, söz konusu formu postaya vermeden önce sınav giriş ücretini ödemek için,  ile irtibat kurarak kayıt numarası almaları ve herhangi bir Bankası şubesine TC kimlik numarasını belirterek, sınava giriş ücretini ödemeleri, başvuru formu ile ödendi makbuzunu aşağıdaki adrese göndermeleri gerekmektedir.