Alanya’da Eczacılara İşaret Dili Eğitimi Verildi
İşaret dili öğreniminde verilen farkındalık eğitimlerine bir yenisi daha eklendi. Alanya Belediyesi ve İşitme Engelliler Federasyonu ve Türk Eczacılar Birliği işbirliği ile Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Türk İşaret Dili Tercümanı Melike Aydın tarafından, Antalya Eczacı Odasına bağlı aralarında ilçelerden de eczacıların bulunduğu 20 kişiye temel işaret dili eğitimi verildi.
Programda; harfler, sayılar, günler, aylar, fiiller gibi temel başlıkların yanında katılımcıların iş alanlarına yönelik sağlık, ilaç kullanımı gibi konularda eğitim verildi. Bu kapsamda işitme engellilerin sorunlarının en aza indirilmesi amaçlandı. Faaliyet öğrenilen konular hakkında karşılıklı diyaloglar yaparak sonlandırıldı. Eğitimin sonunda Antalya Eczacı Odası Başkanı Kerem Zabun Melike Aydın'a plaket takdim etti.
26.03.2014 - Alanya PostasıAnahtar Kelimeler : Liderin anlatabilecegi üç tür öykü vardır;bunlardan birincisi olan,”ben kimim?” öyküsünde liderler kendilerini, “biz kimiz?” öyküsünde bütünü oluşturan unsurlardaki ortak kimlikleri , liderlerin en önemli paylaşımı ise; “nereye gidiyoruz?” öyküsüdür.