*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: CHP Gönüllüleri Sandığa Gidemeyeni Sandığa Götürecek  (Okunma sayısı 970 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
CHP Gönüllüleri Sandığa Gidemeyeni Sandığa Götürecek

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkanlığı Bilim Yönetim Kültür Platformu (BYKP) Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu, 30 Mart Yerel Seçimleri için başta İzmir olmak üzere tüm ülkede gönüllü çalışma başlattı. Bu çalışma ‘Bir oy bir oydur’ sloganıyla sosyal medyada duyurulmaya başlandı.

GÖNÜLLÜ HAVUZU OLUŞTU

"Bir Oy Bir Oydur" ile seçim günü sandığa gitmekte zorlanan yaşlı, hasta, engelli vatandaşın oy kullanması için sandığına götürülmesi sağlanacak. Dr. Rodoplu, “Yuttaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapmak istiyoruz. Yaşlı, hasta, engelli tüm yurttaşlarımızın demokratik haklarını kullanabilmeleri için onları sandıklarının bulunduğu yerlere götürmek istiyoruz. Bu amaçla önce gönüllü havuzu oluşturduk. Aracı olan, seçimde görev almak isteyen, partili olsun veya olmasın ‘ben de birşeyler yapayım, ben de destek olayım’ diyen tüm vatandaşlarımız bu çalışmada görev alabilir” dedi.

SEFERİHİSAR’DAN ÖRNEK

Dr.Ülkümen Rodoplu şöyle devam etti: "Geçtiğimiz hafta Seferihisar'da yaşayan anne- kız iki kişi Ödemiş'te oy kullanacaklarını bildirerek yardım istedi. Hangi partiye oy vereceklerini sormadım. Hemen facebook'ta, twitter ve diğer haberleşme gruplarında duyuru yaptım. Bir avukat yanıt verdi ve gönüllü oldu. 95 ve 75 yaşındaki vatandaşları da, avukatı da tanımıyorum. Ancak, Ödemiş'te hangi mahalle ve sandıkta oy kullanacaklarını öğrendim ve onları buluşturdum. Şimdi oy kullanmak için heyecanla 30 Mart gününü bekliyorlar."

27.03.2014 - Gerçek Gündem

Anahtar Kelimeler : Kendimizin bildigi ve baskalarının bilmesine izin vermedigimiz davranışlarımız (saklı alan) Kendimizin bildigi ama baskalarına da açık olan davranışlarımız(açık alan) Kendimizin bilmedigi ama baskalarının gözledigi davranışlar(kör alan) Kendimizin bilmedigi ama baskalarınada acık olmayan davranışlar(bilinmeyen alan)