*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalyalı Eczacılar İşaret Dilini Öğrenecek  (Okunma sayısı 1143 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Antalyalı Eczacılar İşaret Dilini Öğrenecek
« : Mart 14, 2014, 10:46:22 ÖS »
Antalyalı Eczacılar İşaret Dilini Öğrenecek

Antalyalı eczacılar, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi ve İşitme Engelliler Federasyonu işbirliği ile düzenlenen eğitim programı kapsamında işaret dilini öğrenecek Engelli bireylerin sosyal hayata uyumunu sağlamak ve eczacılık hizmeti alanında iletişim kurabilmelerini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen eğitim programı, 22 Mart Cumartesi günü yapılacak. Antalya Eczacı Odası'nda gerçekleştirilecek eğitim sonunda eczacılara 'İşitme Engelliler İşaret Dili' sertifikası verilecek.

İşaret diliyle öğrenim

Eğitim programına katılmak isteyen eczacıların, 17 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar Antalya Eczacı Odası'na başvuru yapması gerekiyor. Antalya Eczacı Odası Başkanı Kerem Zabun, 8 saatlik eğitim sonrasında eczacıların sık kullanılan basit kelimeleri işaret diliyle öğrenerek, işitme engelli bireylere eczanelerde daha kolay hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

14.03.2014 - DHA

Anahtar Kelimeler : Selamın aleykum Ömer bey biraz geç oldu dönmem size ama nette değildim özür dilerim buyurun sizi dinliyorum nasıl yapalım ne önerirsiniz ?