*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Başkentgaz Maltepe Abone Merkezi Taşındı  (Okunma sayısı 1473 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Başkentgaz Maltepe Abone Merkezi Taşındı
« : Şubat 14, 2014, 02:29:12 ÖÖ »
Başkentgaz Maltepe Abone Merkezi Taşındı

Başkentgaz’ın, GMK Bulvarı üzerindeki Maltepe Çok Katlı Otoparkı’nın altında uzun yıllardır hizmet veren Maltepe Abone Merkezi, otoparkın arkasındaki Toros Sokak’ta bulunan Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü kampüsü içinde yeniden düzenlenen binaya.

Başkent Doğalgaz Dağıtım Genel Müdürlüğü (Başkentgaz) yetkilileri, Maltepe Çok Katlı Otoparkı altında bulunan Abone Merkezi’nin fiziki olarak son yıllarda ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ve abonelerin, işlemlerini yaptırmak için çok zaman kaybettiğini belirtti. Yetkililer, yaşlı ve engelli müşterilerin, yeni Müşteri Merkezi’nin merdivenlerinden çıkmakta zorlanabileceklerini de göz önünde bulundurarak, alt kattaki Gaz Satış Birimi’nin girişinin, bedensel engellilerin rahat giriş çıkış yapabilecekleri şekilde yeniden düzenlendiğini, burada ayrı bir vezne oluşturulduğunu, içeride de bu abonelerle personelin ayrıca ilgilendiğini bildirdi.

13.02.2014 - Hürriyet

Anahtar Kelimeler : bünyesinde, engellilere uygun araç gereç ve ders materyallerinin, uygun eğitim, araştırma ve barınma ortamlarının temini ile eğitim süreçlerinde yaşadıkları