Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Mehmet Ali Tanrıverdi Keçiören’e Engelli Köyü Projesini Yapacağız
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Mehmet Ali Tanrıverdi Keçiören’e Engelli Köyü Projesini Yapacağız (Okunma sayısı 1369 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Şubat 14, 2014, 02:23:58 ÖÖ »
Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Tanrıverdi’nin projeleri arasında öyle bir proje var ki, önünde şapka çıkartılacak tipten… Projenin adı “Engelli köyü”
Tamamen Engellilere yönelik bu proje şimdiden heyecan yarattı. Keçiören’de yaşayan engelli ve ailelerini kapsayan proje kapsamında kendi başına hayatını idame ettiremeyecek durumdaki engellilerin aileleri artık gelecek endişesi taşımayacak.
ENGELLİYE HİÇBİR EK KÜLFETİ OLMAYACAK
Proje hakkında bilgi veren Tanrıverdi “Milliyetçi Hareket Partisi olarak engellilerin ve ailelerinin sıkıntılarını yakınen takip ediyor ve biliyoruz. Buna istinaden oluşturacağımız engelli köyünde engelli ve ailelerinin geleceğini planlıyoruz. Köyümüzde belediye, sivil toplum örgütleri, gönüllüler ve ailelerimizle birlikte kuracağımız vakıf marifetiyle engellilerimizin hayatlarını idame ettirecekleri bir sosyal yardım sandığı kurarak maddi açıdan engelliye hiçbir yük getirmeden finanse edeceğiz” dedi.
PROJEDE NELER VAR?
MHP Keçiören Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Tanrıverdi’nin projesi “Engelli Köyü” kapsamında Otistik Engelliler Yaşam Merkezi, Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezi, Bedensel Engelliler Yaşam Merkezi, Görme Engelliler Yaşam Merkezi, Spor Alanları ( Engel Grupları için ayrı düzenlenecek), Çiftlik ( Bahçe ve Tarla İşleri ), İş Edindirme Kursları, Tiyatro Drama Çalışmaları, Havuz Terapisi ve Yüzme Eğitimi, Huzurevleri ( Engel Grupları için ayrı düzenlenecek), Fizyoterapi, Müzik Eğitimi, Beden Eğitimi ve Çoklu Parkur Eğitimleri, Gündüzlü Bakım Evleri, Mesleki Entegrasyon yer alacak.
Bütün bunların yanı sıra, Engelli köy projesi içerisinde tamamen engellilerin iş başında olacağı, fırını, sebze bahçesi de olacak. Slogan da hazır “Gelin köyümüzde Kendimiz üretip, kendimiz tüketelim.”
13.02.2014 - Anadolu
Anahtar Kelimeler : Genel eğitim sistemi içinde engellilerin her seviyede eğitim almasını sağlayacak bütünleştirici planlamalara yer verilecek.
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »