*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi Uzatıldı  (Okunma sayısı 1141 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi Uzatıldı
« : Şubat 12, 2014, 02:27:34 ÖS »
Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi Uzatıldı

Koç Holding, "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesi kapsamında çalışanlarının yüzde 89'una eğitim verdi. Proje de bir yıl uzatıldı Koç Holding, "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesinin uygulama süresini, projenin yarattığı etki ve gördüğü ilgi üzerine bir yıl daha uzatma kararı aldı. Proje Mayıs 2015’e kadar devam edecek.

Çalışanlarımız sahiplendi

Projenin Mayıs 2012'de başladığım hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, o günden bu yana Koç Topluluğu çalışanlarının, şirketlerin ve bayi ağının çalışmaları büyük bir duyarlılıkla sahiplendiğini vurguladı. Bundan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Koç, şöyle devam etti: Hedef yüzde 100'e çıkmak "Çalışanlarımızın yüzde 89'una 'Engelliliğe Doğru Yaklaşım' eğitimleri verildi. İki yıl dolmadan hedeflerimizin de üzerine çıktığımızı gördük. Bayi ağımız aracılığı ile 13 bin öğrenciye ulaştık. Şirketlerimiz yeni hizmet ve ürünlerle çalışmaları zenginleştirdi. Şimdi hedefimizi ileriye taşıyor ve bu eğitimlerde Topluluk içinde yüzde 100’e, ülkemizde de daha fazla kesime ulaşmayı istiyoruz."

08.02.2014 - Bugün

Anahtar Kelimeler : Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı