*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Beş Ülkenin Otizmli Çocukları Gaziosmanpaşa'da Buluştu  (Okunma sayısı 1295 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Beş Ülkenin Otizmli Çocukları Gaziosmanpaşa'da Buluştu
« : Şubat 12, 2014, 01:09:17 ÖS »
Beş Ülkenin Otizmli Çocukları Gaziosmanpaşa'da Buluştu



Gaziosmanpaşa Belediyesi Fotoğraf ve Gezi Kulübü'nün otizmli çocuklara yönelik fotoğraf eğitimi çalışmalarının ardından hazırlanan ve Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından kabul edilen "Bir de bu kadrajdan bak-Look at this frame once too" adlı proje çerçevesinde beş ülkenin otizmli çocukları Gaziosmanpaşa'da buluştu.
 
İngiltere, Ukrayna, Arnavutluk ve Azerbaycan'dan pazartesi günü ülkemize gelen ve 9 Şubat'a kadar Gaziosmanpaşa'da misafir edilecek olan 16 otizmli çocuk, ilçedeki otizmli çocuklarla birlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Özkan'ın da katıldığı basın toplantısında bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Özkan'ın konuşmasından sonra Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi'nden gelen engelli çocuklar bale gösterisi yaptı. Etkinlikte diğer ülkelerden gelen otizimli çocuklar ile Türk otizimli çocuklar tanıştırıldı.
 
Proje çerçevesinde Gaziosmanpaşa'da misafir edilecek olan otizmli çocuklar, Gaziosmanpaşa Belediyesi Fotoğraf ve Gezi Kulübü yöneticisi fotoğraf sanatçısı Abdullah Tezer'den iki gün karma fotoğraf eğitimi alacak. Eğitimin sonunda çekilen İstanbul fotoğrafları sergiyle fotoğrafseverlere sunulacak.
 
06.02.2014 - İHA


Anahtar Kelimeler : Kime Değiştigine Dikkat et ,Herkes Konuştuğu Sözler Kadar Delikanlı Değil....!Ayık Ol ..!!