*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Mustafa Sarıgül’ün Engelli Hassasiyeti: 'Engellilere Elinizi Uzatın'  (Okunma sayısı 1291 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Mustafa Sarıgül’ün Engelli Hassasiyeti: 'Engellilere Elinizi Uzatın'



CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mustafa Sarıgül Bakırköy mitinginde, "Çılgın değil, bilimin, fenin, teknolojinin emrettiği akıllı projelerle geliyoruz" dedi.
 
Sarıgül, bazılarının "çılgın projelerle geliyoruz" dediğini kaydederek "Hayır, biz bu meydandan diyoruzki çılgın değil, bilimin, fenin, teknolojinin emrettiği akıllı projelerle geliyoruz. Onlar daha Sarıgül'ü tanımıyorlar. Projelerimizde öyle bir noktada olacaklar ki neye uğradıklarını şaşıracaklar" dedi.
 
İstanbul'da demokrasiye inandıklarının altını çizen Sargül, sözlerini şöyle devam ettirdi:
 
"Hepinizden ricam şu: Buradan evinize giderken yolda bir engelli görüyorsanız ona elinizi uzatın, görme engelli görüyorsanız bu mübarek kandil gününde onun elinden tutun. Şunu unutmayın düşmeyen kalkmayan bir tek Allah. İstanbul'da bilim ve teknolojiyi en öne çıkaracağız. Özellikle gençlere sesleniyorum: Bilim ve teknolojide bir seferberlik başlatalım. İstanbul'u bilim ve teknolojide bir dünya markası yapacağız. Özgür ve mümkünolan her noktada internet istiyorsanız 30 Mart akşamı namuslu, güzel oylarınızla alınterinizle inşallah biz kazanacağız. İstanbul'da özellikle emeklilerimiz için projelerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Çocuklarımız,gençlerimiz, kadınlarımız için neler yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. Binlerce arkadaşlarımızla çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak."
 
13.01.2014 - AA


Anahtar Kelimeler : KAYSERİ ENGELLİLER VE AİLELERİ DERNEĞİ (KEVAD): KOCATEPE, melikgazi , Kayseri