Altındağ’da Engelli Anneleri Drama Dersinde Buluştu
Altındağ Belediyesi engelli çocuğu olan anneleri için drama dersi gerçekleştirdi.
Zübeyde Hanım Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen drama dersine yaklaşık 20 kadın katıldı. Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Görevlisi Hüseyin Altınova eşliğinde yapılan drama dersinde eğlenceli anlar yaşandı. Altındağlı kadınlar, yaşantılarında ortaya çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için neler yapılabileceğini öğrendi. Drama dersine katılan annelere, hafıza güçlendirme uygulamalarının yanı sıra dikkat toplama eğitimi de verildi. Bu eğitimlerin engelli aileleri için büyük önem taşıdığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Amacımız Altındağlıların yaşamını daha da kolaylaştırmak” dedi. Engellilerle beraber engelli ailelerini de düşündüklerini dile getiren Tiryaki, aksaklıkların eğitimlerle en aza indirileceğini, eğitim programları sayesinde engelli çocuklara sahip olan ailelerin daha uyumlu ve daha rahat bir hayat süreceğine inandığını söyledi.
09.01.2013 - HürriyetAnahtar Kelimeler : ANADOLU SAKATLAR DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI İSTASYON MAH. DEPO CAD. NO: 1 (DEVLET DEMİR YOLLARI EVİ)KOCASİNAN KAYSERİ