*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Espiye Belediyesi Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesine Destek Veriyor  (Okunma sayısı 1415 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Espiye Belediyesi Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesine Destek Veriyor



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun iş birliği ile uygulanan "Temiz Çevre Engelsiz Hayat" projesine Espiye Belediyesi olarak destek vermek için gerekli çalışmalar başlattı.
 
Projenin, çevre temizliğini ve engelli vatandaşların bazı ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflediğini belirten Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Atık yağların toplatılarak geri dönüşümü sağlanacak ve engelli vatandaşlarımızın akülü araba ihtiyaçları karşılanacağını, bu nedenle kampanyaya destek verdiklerini kaydetti.
 
Karedere, Kampanya kapsamında Espiye Belediyesi çevresinde bulunan yeşil renk atık toplama kutularına atılması ve Espiye Belediyesi'ne bilgi verilmesi gerektiğini, Atık yağlar toplanarak ilgili yerlere gönderileceğini belirtti.
 
Temiz Yaşam Engelsiz Hayat projesi ile ilgili konuşan Başkan Erol Karadere, "Daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşam standartlarına ulaşmak için çevre koruma konusunda tüm tedbirlerin alınması, halkımızın bu amaç doğrultusunda bilinçlendirilmesi zorunludur. Unutulmamalıdır ki gelecek kuşaklara bozulmamış sağlıklı bir çevrenin bırakılması sorumluluğu bugün ki kuşaklara yani bizlere aittir. Bakanlıklarımızın katkılarıyla yürütülen bu proje sayesinde, hem halkımızın sağlığını, hem de yaşadığımız çevrenin korunmasına katkıda bulanacağız. Giresun' da bu kampanyayı ilk yürüten Belediye olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.- İHA


Etiketler :kayba uğramış, görme alanı skoru 100-60=40 puana düşmüştür.Binoküler görme alanı skoru da, sol gözünkine benzer şekilde, 30 puanı parasantral 10-60 derece diyagramında, 30 puanı santral 10 derece diyagramında olmak üzere toplam 60 puan kayba uğramış, görme alanı skoru 100-60=40 puana düşmüştür.