*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Büyükçekmece’de İlk Engelliler Parkı Mimaroba'da Yapıldı  (Okunma sayısı 1541 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Büyükçekmece’de İlk Engelliler Parkı Mimaroba'da Yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi, engelli çocukların yaşıtları gibi parklarda oynayabilmeleri için 'engelli parkı' projesini hayata geçirdi. Proje çerçevesinde, ilk engelliler parkı Mimaroba'da yapıldı.

Barış Manço Parkı içine yapılan Engelli Parkı'nda fiziksel engelli çocuklar da rahatlıkla oyun oynayabiliyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Bu tür sosyal duyarlılık projelerimizle engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmayı hedefliyoruz. Engellilerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarımız sürecek" dedi.

habertürk

Etiketler : başladı Tek Tek Kapak Topluyoruz Engelleri Aşıyoruz ENGELLİLER İÇİN ELELE PLASTİK KAPAK TOPLAMA plastik kapak kampanyasına destek vermeye bekliyorum Kapak Toplama Kayeri Kapak Toplama Erciyes Bizde VARIZ Gazetesi Kayseri Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım Doğaya Atılan Plastik Kapaklar Engelliye Tekerlekli Sandalye Oldu KAYSERİDE PLASTİK TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI