Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Bilinçli Toplum Engelsiz Birey Projesi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bilinçli Toplum Engelsiz Birey Projesi (Okunma sayısı 1519 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Eylül 24, 2013, 02:29:37 ÖÖ »
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen, Samsun Valiliğinin koordinasyonunda ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve ortakları arasında Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Mozaik İnsan Kaynakları Derneğide yerini aldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen, Samsun Valiliğinin koordinasyonunda ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve ortakları arasında Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Mozaik İnsan Kaynakları Derneği’nin bulunduğu Engelliler Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen 'Bilinçli Toplum Engelsiz Birey' Projesinin proje ofisi ve Engelli Hakları Birimi Samsun Ram bünyesinde açıldı.
BİREYLERİN EĞİTİMDEKİ AİLENİN ROLÜ
Açılışta konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Selçuk, ”17 ilçede seminerler verildik ve 4 konu başlığında bulunuyor . Konu başlıkları olarak ailelere yönelik 'Engelli Haklarını Öğreniyorum, Özel Eğitime İhtiyacı Olan Bireylerin Eğitimindeki Ailenin Rolü' öğretmenlere yönelik 'Kaynaştırma Eğitimi ve Olumlu Tutum Geliştirme' ve okul yöneticilerine yönelikte 'Kaynaştırma Uygulamalarına Ulaşılabilirliğin Sağlanması' konular bulunuyor” diye konuştu. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora yaptığı konuşmada “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak engelli öğrencilere ve bireylere çokda önem verdik ve okullarda engelli öğrencilerin rahatlığı için önlemler aldık. Gelecek yıllarda da projelere devam edeceğiz” diye konuştu.
17 İLÇEDE 120 SEMİNER VERİLECEK
Proje koordinatörü Hüseyin Baba," 71700 TL. bütçeli “Bilinçli Toplum Engelsiz Birey” projesinde 17 ilçede 120 seminer verilecek ve bunların 57 tanesini gerçekleştirdik ve 2447 öğretmen, engelli ailesi ve idareciye ulaştıklarını ve bu sayının 4000 civarında olactır”diye konuştu.
Açılışa Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Salih Selçuk ve Alican Usta, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Alicengiz Ciğerci ve okul müdürleri katıldı. Toplantı Proje Ofisi ve Engelli Hakları Biriminin açılışı ve davetlilere verilen kokteylle son buldu.
19.09.2013 - Olay
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki