Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Ak Parti'li Akbulut: Engelliler İçin Sözlerim Yanlış Anlaşıldı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Ak Parti'li Akbulut: Engelliler İçin Sözlerim Yanlış Anlaşıldı (Okunma sayısı 1407 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Eylül 22, 2013, 03:16:32 ÖS »
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, engellilere yönelik sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Çok iyi niyetle yaptığım konuşmamda kastetmediğim anlamların yüklenmesinden, yanlış anlaşılmalara meydan verilmiş olmasından dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise Akbulut'un sözlerini 'skandal' olarak değerlendirerek tepki gösterdi.
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yapımı geçen yıl tamamlanan Müjgan Serkan Karagöz Mesleki ve Özel Eğitim Merkezi'nin pazartesi günü yapılan açılış töreninde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un engellilere yönelik "Onları insan yerine koyduk, adam yerine koyduk" deyince tepki topladı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Akbulut, yanlış anlaşıldığını belirterek şöyle dedi:
"Hayırsever bir aile tarafından engelli öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine sunulmak üzere yaptırdığı ve benim de açılmasında çok büyük katkım olan bu okulun açılış töreni nedeniyle yaptığım konuşmamda özetle, ülkemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın, hükümetlerimizden önce çok zor şartlarda hayatlarını idame ettirdiklerini, çıkardığımız yasalarla onlara verilmesi gereken değerin layığı ile verilmekte olduğunu ifade ettim. Tarafıma ilgili vatandaşlarımın memnuniyetlerini nasıl ifade ettiklerinden örnekler verdim. Hayırseverleri kutladım. Yeni eğitim öğretim yılını tebrik ettim. Engelli vatandaşlarımızı rencide etmek şöyle dursun, onlara her zaman enderin saygıyı duymuşumdur. Bizim felsefemizde 'Yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü' kültürü vardır. Çok iyi niyetle yaptığım konuşmamda kast etmediğim anlamların yüklenmesinden, yanlış anlaşılmalara meydan verilmiş olmasından dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim."
CHP'Lİ ÖZTRAK TEPKİ GÖSTERDİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, engellilere yönelik sözleri nedeniyle AK Partili Ziyaeddin Akbulut'a tepki gösterdi. Akbulut'un sözleri için 'skandal' değerlendirmesi yapan Faik Öztrak, şöyle konuştu:
"Görevi olan hizmetleri veren iktidar partisinin bir üyesinin 'Engellileri adam yerine koyduk' demesi bence hazmedilecek bir şey değil. Sayın milletvekilinin 'Engellilerin ailelerinin engellilerden utandığını ve sokağa çıkamadıklarını ve sokağa çıkarmak istemediği hatta biran önce ölsün diye Allah'a yalvardıkları' sözleri tam anlamıyla bir skandal diye düşünüyorum. Engellilerinin ailelerinin çocuklarına gösterdikleri sevgi ve saygı karşısında bu sözleri etmek açıkçası hiçbir şeyle bağdaştıramıyorum. Bu sözlerin engellilerin ailelerine bir hakaret olduğunu düşünüyorum."
18.09.2013 - DHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki