*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Gaziantep’te İşitme Engelliler Doğayı Keşfetti  (Okunma sayısı 34 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Gaziantep’te İşitme Engelliler Doğayı Keşfetti
« : Eylül 04, 2024, 03:44:01 ÖÖ »
Gaziantep’te İşitme Engelliler Doğayı Keşfetti



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen kampta, 100 işitme engelli doğayı keşfetti ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdi.

Gaziantep’te 100 işitme engelli, kampta doğanın tadını çıkardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu iş birliğiyle, işitme engellilerin sosyalleşmesi ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirmesi amacıyla Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi’nde kamp düzenlendi.

Kampa katılan 100 işitme engelli için eğlence, eğitim ve yarışma etkinlikleri gerçekleştirildi. Ayrıca program kapsamında, günü birlik düzenlenen turlarla katılımcılar, Gaziantep’in güzelliklerini keşfetti.

Türkiye genelinde 60 derneğin katıldığı organizasyonda, engelli bireylerin sosyal hayata katılımının artırılması hedeflendi.

Kaynak: AA


Engelli Kampı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelli Bireyler Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri