*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli İşçiler Maaşlarını Alamadı!  (Okunma sayısı 48 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli İşçiler Maaşlarını Alamadı!
« : Ağustos 24, 2024, 03:14:31 ÖÖ »
Engelli İşçiler Maaşlarını Alamadı!



Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı firması olan METRACO’nda çalışan işçilere 1,5 aydır maaş ödemediği iddia edildi. Kocaeli Sanayi Odası tarafından yönetilen bu merkezdeki maaş krizi skandal olarak yorumlandı.

İzmit Akmeşe yolu üzerinde bulunan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı firması olan METRACO adlı firmada çalışan işçilere 1,5 aydır maaş ödemediği iddia edildi. İşçilerin büyük çoğunluğunun engelli bireylerden oluşmasına rağmen, ödeme noktasında hiçbir açıklama da yapılmıyor. Zor günler geçiren çalışanlar mağduriyetlerinin giderilmesini ve maaşlarının ödenmesini istiyor.

Kocaeli Sanayi Odası tarafından yönetilen ve Kocaeli’den özellikle engelli istihdamında çok önemli bir yeri olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde engelli işçilere maaş ödenmemesi büyük bir skandal olarak yorumlandı.

Kaynak: Kocaelikoz.com


Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Engelli İstidamı Kocaeli Sanayi Odası METRACO kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri