*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Park Alanına Bile Çöktüler  (Okunma sayısı 35 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7010
Engelli Park Alanına Bile Çöktüler
« : Temmuz 17, 2024, 04:42:56 ÖÖ »
Engelli Park Alanına Bile Çöktüler



Bartın Belediyesi, kent merkezinde en işlek noktalardan biri olan Kemerköprü mevkiinde, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir park alanı oluşturdu. 155. Cadde üzerine konumlandırılan bu alan, engelli bireylerin 15 dakika boyunca ücretsiz olarak yararlanabileceği şekilde tasarlandı. Ancak, bu alanın kullanımıyla ilgili ilk günden itibaren ciddi ihlaller yaşanmaya başladı.

Bartın Belediyesi, şehir merkezindeki park sorununu hafifletmek ve engelli bireylerin şehir içindeki işlerini daha rahat halledebilmesini sağlamak amacıyla Kemerköprü mevkiinde yeni bir park alanı oluşturdu. Bu alan, özellikle engelli bireylerin günlük işlerini daha rahat yapabilmeleri ve şehir merkezinde daha kolay hareket edebilmeleri amacıyla düzenlendi. Park alanından, engelli bireylerin 15 dakikalık süreler dahilinde ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Yeni park alanı, henüz ilk gününde bazı duyarsız kişiler tarafından ihlal edilmeye başlandı. Engelli bireyler için ayrılan bu özel park alanına, engelli olmayan sürücüler araçlarını park etmeye başladı.

Kaynak: Bartın Halk


Bartın Belediyesi Engelli Bireyler Engelli Park Alanı Engelli Park Yeri kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri