*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Koca Hastaneye İki Tane Tekerlekli Sandalye  (Okunma sayısı 56 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Koca Hastaneye İki Tane Tekerlekli Sandalye
« : Temmuz 09, 2024, 01:57:51 ÖÖ »
Koca Hastaneye İki Tane Tekerlekli Sandalye



Bir kişi Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yalnızca iki tane engelli tekerlekli sandalyesi olduğunu iddia etti.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne gelen engelli bireyler hastanedeki yetersiz engelli tekerlekli sandalyesi sayısı nedeni ile hastane yönetimine tepkili. Sadece engelli bireyler değil, hastalandığı için veya çeşitli sebeplerle kendi ayakları üzerinde duramayan hastaların da tekerlekli sandalye ihtiyacı oluyor. Şikayetvar.com’da durumunu paylaşan Umut kullanıcı adlı bir kullanıcı, bütün bölümlerini gezdiğini ancak engelli tekerlekli sandalyesi bulamadığını ifade etti.  Ayrıca görevlilere sorduğunda kendisine akülü arabaları gösterip talep oluşturacaksın dediklerini söyledi.

Koca hastaneye iki engelli sandalyesi

Umut kullanıcı isimli kişi, koca hastanede yalnızca iki adet tekerlekli sandalye bulunduğunu iddia etti, akülü arabaların ise kullanılabilir durumda olmasına rağmen verilmediğini dile getirdi. “Engelliye nerede öncelik?” diye soran kişiler, hastane yönetimine seslendi, “Kocaman hastane yapıp engelliye araba iki tane mi koyuyorsunuz? Akülüler duruyor, vermiyorlar. Yazık gerçekten” dedi.

Kaynak: DemokratKocaeli.com


Engelli Bireyler Kocaeli Şehir Hastanesi Tekerlekli Sandalye Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri