*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Eskişehir Kızılay Engelli Bireyleri Ziyaret Etti  (Okunma sayısı 116 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Eskişehir Kızılay Engelli Bireyleri Ziyaret Etti
« : Mayıs 20, 2024, 03:54:06 ÖS »
Eskişehir Kızılay Engelli Bireyleri Ziyaret Etti



Kızılay Eskişehir Şubesi kadın gönüllüleriyle beraber engelli bireyleri ziyaret etti, gıda desteğinde bulundu.

Kızılay Eskişehir, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada, Kızılay Kadın Gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirdikleri etkinliği duyurdu. Bu etkinlik kapsamında, engelli bireyleri ziyaret ederek gıda desteğinde bulunulduğu belirtildi. Ayrıca, etkinlik etiketi olarak “Sensiz olmaz” dediler ve “Birlikte her zorluğun üstesinden gelebiliriz” mesajını verdiler.

Kızılay’ın bu tür etkinlikleri, toplumun dezavantajlı kesimlerine yardım eli uzatmayı ve dayanışmayı teşvik etmeyi amaçladı.

Bu tür yardımlar, toplumun dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirirken, dezavantajlı grupların da desteklenmesine katkı sağladı.

Kızılay Eskişehir sosyal medyasında yaptığı açıklamada: “Kızılay Kadın gönüllülerimiz ile, engelli bireyleri ziyaret ederek, gıda desteğinde bulunduk. Sensiz olmaz, Birlikte her zorluğun üstesinden gelebiliriz.” dedi.

Kaynak: Eskişehir.net


Engelli Bireyler Eskişehir Kızılay kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri