*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aydın’da, 5 Gündür Aranan Yaşlı Kadının Nehirde Cansız Bedeni Bulundu  (Okunma sayısı 349 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Aydın’da, 5 Gündür Aranan Yaşlı Kadının Nehirde Cansız Bedeni Bulundu



Aydın’ın Nazilli ilçesinde 5 gün önce kaybolan 71 yaşındaki Sevim Ayşe Akarçay’dan acı haber geldi. Alzheimer hastası olan Akarçay’ın cansız bedeni, Sultanhisar ve Yenipazar ilçeleri arasında bulunan Menderes nehri üzerindeki köprünün ayağında bulundu.

Aydın’ın Sultanhisar ve Yenipazar ilçeleri arasında bulunan Menderes nehri üzerindeki Donduran Köprüsü’nden geçen vatandaşlar, köprü ayağının bulunduğu yerde suyun içinde hareketsiz bir kişi görerek ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede hayatını kaybettiği belirlenen yaşlı kadının, Nazilli ilçesi Yeni Mahalle’de ikamet eden ve yaklaşık 5 gün önce kayıp ihbarında bulunulan Sevim Ayşe Akarçay’a ait olduğu tespit edildi.

Alzheimer hastası olan yaşlı kadının cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı dalgıç ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA


ETİKETLER AlzheimerAydınKayıpNazilliYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri