*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İstanbul’da Yaşlı Adamı Dolandırıp Kripto Para Aldılar  (Okunma sayısı 233 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İstanbul’da Yaşlı Adamı Dolandırıp Kripto Para Aldılar



İstanbul’da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak dolandıran 2 şüpheli yakalandı. Aradıkları 88 yaşındaki Ö.P.’yi kandırıp 500 bin lira para alan dolandırıcıların, o parayla kripto para satın aldıkları ortaya çıktı.

Kadıköy’de polise başvuran 88 yaşındaki Ö.P., telefonla kendilerini arayan kişiler tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, 3 gün önce şikayette bulunan Ö.P., bir soruşturmada adınız geçiyor diye kandırılarak dolandırıcılara 500 bin lira gönderdi.

“2 Şüpheli Tespit Edildi”

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda paranın gönderildiği hesap tespit edildi. Tespit edilen şüpheliler Mehmet M. ve Koray Ç. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

“Kripto Para Almışlar”

Dolandırıcıların Ö.P.’den aldıkları paranın bir kısmıyla kripto para aldıkları ortaya çıktı. Bunun için de harekete geçen polis, dolandırıcıların kripto para satın aldıkları hesaba bloke koydurdu. İşlemlerin ardından 2 dolandırıcı adliyeye gönderildi.

Habertürk


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER DolandırıcıGözaltıİstanbulKadıköyKripto ParaSahte PolisYaşlı Adam Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri