*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Milli Sporcular Depremzede Çocuklarla Buluştu  (Okunma sayısı 189 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Engelli Milli Sporcular Depremzede Çocuklarla Buluştu
« : Mart 22, 2023, 01:17:29 ÖÖ »
Engelli Milli Sporcular Depremzede Çocuklarla Buluştu



Bedensel engelli milli sporcular, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen illerden Ankara’ya gelen çocuklarla buluştu.

Depremlerin ardından Ankara’ya getirilen afetzedelerin bazıları, Çubuk’taki Kredi Yurtlar Kurumunda misafir ediliyor.

Bedensel engelli milli sporcular, aileleriyle yurtta kalan depremzede çocuklara ziyarette bulunup, çeşitli hediyeler verdi.

Para Masa Tenisi Milli Takımı Sporcusu Nesim Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremden etkilenen çocukların gülümsemesine bir nebze de olsa katkıda bulunmanın kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Turan, “Yaklaşık 16 yıldır milli sporcuyum. Bugüne kadar kazandığım maddi, manevi her şeyi bu ülke ve bu millet sayesinde kazandım. Bu zor zamanlarda, elimizden geldiğince ülkemiz ve milletimizin yanında olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Sporcu İrem Oluk, depremzede çocuklara oyuncak ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla afetzede kadınlara çiçek dağıtmaktan çok keyif aldıklarını dile getirdi.

Milli sporcu Nergis Altıntaş da “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde depremzede ablalarımız ve kardeşlerimizle bir araya geldik. Onlara dağıttığımız küçük hediyelerimizle bir nebze de olsa yaralarını sarabildiysek, yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. İnşallah daha güzel daha mutlu günlerde de bir araya gelebiliriz.” dedi.

AA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Bedensel EngelliÇocukDepremMilli TakımPara Masa Tenisi Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri