*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ereğli’de Yaya Geçidindeki Yaşlı Çifte Otomobil Çarptı  (Okunma sayısı 244 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Ereğli’de Yaya Geçidindeki Yaşlı Çifte Otomobil Çarptı



Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yaya geçinden geçerken otomobilin çarptığı 69 yaşındaki Sabri ve Gülseren Kaşmer çifti yaralandı. Yaralanan çift vatandaşlara birbirlerinin durumunu sorarken, 21 yaşındaki sürücü Emirhan D. ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, öğleden sonra Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Emirhan D. yönetimindeki otomobil, yaya geçidinden geçmeye çalışan Sabri ve Gülseren Kaşmer çiftine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çiftin yardımına çevredekiler koştu. Yerde yatan çift, başlarında bekleyenlere birbirinin durumunu sordu. Yaralı çift, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

Otomobil sürücüsü Emirhan D. ise yaralılara bakarak, “Adam hareket etmiyor” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

zhaber.com.tr


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER EreğliSoruşturmaTrafik KazasıYaşlı ÇiftYaya GeçidiZonguldak Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri