*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Deprem’de Zamana Karşı Yarış…  (Okunma sayısı 190 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Deprem’de Zamana Karşı Yarış…
« : Şubat 19, 2023, 03:15:40 ÖÖ »
Deprem’de Zamana Karşı Yarış…



Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin en fazla etkilediği illerde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay’da depremden 158 saat sonra 63 yaşındaki Hafsa Dağcı enkazdan sağ bir şekilde kurtarıldı.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Depremden en fazla etkilenen Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır ve Adana’da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları yapılırken, saatler sonra enkazdan sağ kurtarılanların haberleriyle umutlu bekleyiş sürüyor.

“63 Yaşındaki Hafsa Dağcı Enkazdan Sağ Bir Şekilde Kurtarıldı”

Hatay’da depremden 158 saat sonra 63 yaşındaki Hafsa Dağcı enkazdan sağ bir şekilde kurtarıldı.

“Zihinsel Engelli Genç, Depremden 155 Saat Sonra Enkazdan Kurtarıldı”

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’ın Antakya ilçesinde, 23 yaşındaki zihinsel engelli Hüseyin Seferoğlu, enkazdan sağ çıkarıldı.

“İki Genç Kız Depremden 153 Saat Sonra Enkazdan Kurtarıldı”

Adıyaman’da devam eden arama kurtarma çalışmalarında, iki genç kız depremden 153 saat sonra enkazdan kurtarıldı.

“85 Yaşındaki Kadın 152’nci Saatte Kurtarıldı”

“Asrın Felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Hatay’ın Antakya ilçesinde enkaz altında kalan 85 yaşındaki kadına, 152’nci saatte ulaşıldı.

Ekipler, yoğun çalışmalar sonucu İsmihan isimli 85 yaşındaki kadını, depremin 152’nci saatinde enkaz altından sağ çıkarmayı başardı. Sedyeyle ambulansa taşınan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı.

“152 Saat Sonra Enkazdan Sağ Çıkarıldı”

Hatay’ın Antakya ilçesinde 152’nci saatte Abdullah isimli bir vatandaş, enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Madenciler tarafından enkazdan çıkarılan depremzede, çalışmalarına devam eden arama kurtarma ekiplerinin umutlarını tazeledi.

“Adıyaman’da Depremin 152’nci Saatinde 7 Yaşındaki Çocuk Enkazdan Sağ Çıkarıldı”

“Asrın Felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman Narlıkuyu Apartmanı’ndan, arama kurtarma ekipleri depremin 152’nci saatinde 7 yaşındaki Ahmet enkazdan kurtardı.

“Bakan Koca, Depremden 150 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılan Minik Dada’yı Hastanede Ziyaret Etti”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları kapsamında, felaketin 150’nci saatinde enkazdan canlı çıkarılan Dada isimli kız çocuğunu, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Akşam


ETİKETLER DepremEngelliEnkazHatayKahramanmaraşMadencilerYaşlı Kadın Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri