*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Belediye Başkanı’ndan İşitme Engelli Çalışana ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti  (Okunma sayısı 274 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Belediye Başkanı’ndan İşitme Engelli Çalışana ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti



Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir kişi tarafından darp edilen işitme engelli İbrahim Kerem Yıldırım’ı İskenderun Belediye Başkanı evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yanlış anlaşılma nedeniyle bir kişi tarafından darp edilen işitme engelli İbrahim Kerem Yıldırım’ı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Tosyalı’yı İşitme engelli Yıldırım ve ailesi kapıda karşıladı. Yaşananlara oldukça üzgün olduğunu dile getiren Başkan Tosyalı, olayı işitme engelli İbrahim Yıldırım’dan dinledi.

Yaşananlardan dolayı İşitme engelli İbrahim Kerem Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tosyalı, “Bu tür durumlar gerçekten çok üzücü. Keşke bu durum yaşanmamış olsaydı. İnanıyorum ki karşı taraf da konunun pişmanlığını yaşıyordur. Biz de olayın takipçiyiz” dedi.

8gunhaber.com


ETİKETLER DarpEngelliEngelliye ŞiddetHatayİşitme Engelliİskenderun kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri