*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Afyonkarahisar’da Yaşlı Kadını Darp Ederek Altın ve Parasını Çaldılar  (Okunma sayısı 232 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Afyonkarahisar’da Yaşlı Kadını Darp Ederek Altın ve Parasını Çaldılar



Afyonkarahisar Bolvadin ilçesinde gerçekleşen olayda, 3 kişi 96 yaşındaki Fidan Yayla’nın elektriklerini keserek evine zorla girdi. Yaşlı kadının ellerini karyolaya bağladıktan sonra 2 Cumhuriyet altını ile 900 lirayı çalan şüpheliler yakalandı.

Bolvadin Özburun Beldesi Üsküdar Mahallesi’nde Fidan Yayla’nın evinin elektriğini kesen şüpheliler, camı kırarak içeri girdi. Eve girenleri fark edip bağırması üzerine şüpheliler yaşlı kadını yerde sürükleyip yüzünü başörtüsüyle kapattı. Yaşlı kadının ellerini karyolaya bağlayan şüpheliler 2 Cumhuriyet altını ve 900 lirayı çaldı.

Bağlandığı yerden kurtulan Fidan Yayla’nın yardım istemesi üzerine komşuları jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi ve şüphelilerin kimliği tespit edildi. Yapılan incelemede Fidan Yayla’yı darp ettiği, altın ve parasını çaldığı belirlenen M.K., O.T. ve K.T., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

gazeteilksayfa.com


ETİKETLER AfyonkarahisarBolvadinDarpHırsızlıkİhbarJandarmaYaşlı Kadın kayseri de Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri