*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Görme Engelli İremsu Yedi Günde Kuran’a Geçti  (Okunma sayısı 459 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Görme Engelli İremsu Yedi Günde Kuran’a Geçti
« : Eylül 30, 2022, 02:41:26 ÖS »
Görme Engelli İremsu Yedi Günde Kuran’a Geçti

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezi iş birliğinde görme engelli vatandaşlara yönelik Kuran-ı Kerim dersleri devam ediyor.

Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde Kuran-ı Kerim eğitimi gören İremsu Sabah, Braille Alfabesini yedi günde bitirerek Kuran-ı Kerim’e geçti.

Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Akbaş, “Kuran kursumuzda 20 öğrencimiz eğitim görmektedir. Şimdiye kadar Braille Alfabesini bitirme rekoru 16 günle Mehmet Kaplan adlı öğrencimizdeydi. Ancak İremsu yavrumuz azmiyle bu rekoru yedi güne düşürdü. Biz de öğrencimize bu üstün başarısından dolayı dijital saat hediye ettik. Öğrencilerimizin azim ve başarısı bizim gayretimizi daha da artırıyor. Onları gönülden tebrik ediyoruz.” dedi.

Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezine gelen engelli vatandaşlar, hafta içi 8.30 ile 15.30 saatleri arasında İl Müftülüğü görevlileri rehberliğinde eğitim görüyor.

diyanethaber.com

KATEGORİLER Eğitim
 ETİKETLER EğitimGörme EngelliKuran KursuKuran-ı KerimŞanlıurfa Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45 Kayseri de Bir ilk Eşyalı Günlük Haftalık Ev 0544 716 20 45