*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Okulların Engelli Rampasındaki Korkulukları Çalan Şüpheliler Kamerada  (Okunma sayısı 228 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Okulların Engelli Rampasındaki Korkulukları Çalan Şüpheliler Kamerada



Güngören’de iki okulun engelli rampasındaki korkulukları çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Tozkoparan Mahallesi’nde 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde iki okulun bahçesine giren hırsızlar, engelli rampalarının alüminyum korkuluklarını çaldı. Polis her iki okula giren hırsızların aynı kişi olabileceği şüphesiyle güvenlik kameralarını inceledi.

Şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, yakalanmaları için çalışma başlattı. Kısa sürede gözaltına alınan İ.A., İ.C.G. ve E.E.’nin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin kullanılan ve tamir için depoya bırakılan korkuluklar dışında, giriş kapısına asılan 2 çerçeveli alüminyum pano ve sıraları da çaldığı belirlendi. Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin korkulukları söktükleri ve taşıdıkları görülüyor.

DHA


ETİKETLER Engelli RampaGüngörenHırsızlıkOkul Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri