*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Öldü Zannedilen Yaşlı Alzaymır Hastası Bulundu  (Okunma sayısı 318 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Öldü Zannedilen Yaşlı Alzaymır Hastası Bulundu
« : Temmuz 16, 2022, 02:20:36 ÖÖ »
Öldü Zannedilen Yaşlı Alzaymır Hastası Bulundu



Tokat’ın Erbaa ilçesinde kayıp olarak aranan alzaymır hastası yaşlı adam, komşusunun bahçesinde uyurken bulundu. Ailesi sevinçle karşılarken sağlık durumu iyi olan yaşlı adam evine getirildi. Değirmenli köyünde yaşayan 81 yaşındaki Durmuş Uncu’dan haber alamayan yakınları, bir süre yaşlı adamı kendi imkanları ile aradı. Yaşlı adamın bulunamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezini arayan yakınları, yardım istedi.

“Bahçede Uyurken Bulundu”

Bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. Gece yarısından itibaren arama çalışması başlatıldı. Yaşlı adam kaybolduktan 9 saat sonra sabaha karşı evlerinin yakınlarında komşusunun bahçesinde uyurken bulundu. Sağlık durumu iyi olan yaşlı adam evine getirildi. AFAD ekipleri, ailesi tarafından sevinçle karşılanan yaşlı adamla yakından ilgilendi. Yaşlı adamın bulunması yakınlarını sevince boğdu.

Sondakika


ETİKETLER 112AFADAlzaymırAlzheimerDurmuş UncuErbaaKayıpTokatYaşlı Adam Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri