Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk WAFF’ın Yeni Başkanı Oldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk WAFF’ın Yeni Başkanı Oldu (Okunma sayısı 639 defa)
kayseriengelliler
Administrator
Hero Member
«
:
Kasım 09, 2020, 04:06:55 ÖS »
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, WAFF Genel Kurulu’nda yapılan oylamayla WAFF Başkanlığı’na seçildi.
Başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin yapıldığı Ampute Futbol Dünya Federasyonu’nun (WAFF) Genel Kurulu, 20 ülke temsilcisinin katılımıyla bugün online olarak gerçekleştirildi.
Başkanlık seçimini, Başkan Uztürk’ün yanı sıra; TBESF Başkan Vekili İlhami Kılınçkaya, TBESF İdari Asbaşkanı İrfan Çelik, TBESF Genel Sekreter Vekili Erhan Durukan, TBESF Genel Koordinatörü Tolga Korkusuz, TBESF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Münir Gökmen, Ampute Futbol Teknik Kurul Başkanı Ahmet Yılmaz ile Branş Sorumlusu Orhan Erdem, Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve MHK Üyesi Alper Şenkal Federasyonumuz binasında takip etti.
Seçime, tek aday olarak giren ve 20 ülkenin oy birliğiyle WAFF’ın yeni başkanı olan Arif Ümit Uztürk, 2024’e kadar görevde kalacak.
Başkan Uztürk’ün yönetim kurulu listesinde ise Başkan Yardımcısı Celeste Tchiama (Angola), 2. Başkan Yardımcısı Mateusz Widlak (Polonya), Genel Sekreter Simon Baker (İrlanda), Hakem Başkanı Ian Clarke (İngiltere) ve Sayman Owen Coyle (İngiltere) yer alacak.
tbesf.org.tr
Diyalizle Yaşam
Engelliler Derneği Kayseri
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
kayseriengellilerdernegi.com