Ampute Futbol Milli Takımımızın İkili Kampı Son Buldu
Polonya’yı 8-1’lik skorla farklı geçen Türkiye, hazırlık turnuvasını galibiyetle noktaladı.
2020 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Ampute Futbol Milli Takımımız, Polonya ile Antalya'da yaptığı ortak kamp kapsamındaki son hazırlık maçını oynadı.
Zeytinköy Futbol Kompleksi'nde oynanan mücadelede Türkiye’nin gollerini Kemal Güleş (2) Ömer Güleryüz (3), Rahmi Özcan, Serkan Dereli, Alican Kuruyamaç kaydeti. Polonya’nın golünü ise Krystian Kaplon attı.
3 gün boyunca süren Türkiye-Polonya ikili kampı, karşılaşma sonrası düzenlenen madalya töreni ile son buldu.
Milli Takımımıza kupa ve madalyalarını Muratpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail İslambay Çelik ve Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Başkanı Mateuzs Widlak takdim etti.
Polonya takımına kupa ve madalyalarını ise TBESF Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Tenis Branş Asbaşkanı Önder Yurdagül ile TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy takdim etti.
28.10.2019 - tbesf.org.trEtiketler : kayseri hemodiyaliz böbrek yetmezliği yaşam sevgi hayat iletişim bilgi görsel sanatlar etkinlikleri mutluluğu sana seni yüreğine yüreğinide yaradana emanet ediyorum kalbinde dilinde