*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilere 1000 TL Bayram İkramiyesi Ödemesi Meclis Gündemine Taşındı  (Okunma sayısı 548 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engellilere 1000 TL Bayram İkramiyesi Ödemesi Meclis Gündemine Taşındı



Engelliler 1000 TL Bayram İkramiyesi Alabilecek mi? Engellilere 1000 TL bayram ikramiyesi ödemesi meclis gündemine taşındı! Engelliler 1000 TL bayram ikramiyesi alabilecek mi? Geçtiğimiz günlerde emeklilere 1000 TL’lik bayram ikramiyesi verilmesi kararlaştırılmıştı. Bu kararın ardından engellilere de 1000 TL’lik bir bayram ikramiyesinin verilmesi meclis gündemine getirildi.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, devlet tarafından verilen ve verilmesi planlanan destekler ortaya çıkmaya başladı. Bu destekler vatandaşları bir hayli sevindiriyor, en önemli desteklerden bir tanesi de engelliler için sağlanacak. Emeklilere verilecek olan 1000 TL’lik bayram ikramiyesinin, engelli vatandaşlara da verilmesi meclis gündemine geldi. Meclis gündemine gelen bu haber ile birlikte engelli vatandaşların heyecanı arttı.

İsmail Koncuk Engelli Vatandaşlara 1000 TL İkramiye Verilmesini Gündeme Getirdi

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, engelli vatandaşlara verilen destekleri takdir ettiğini ve yeni desteğin daha gündeme gelmesini istedi. İsmail Koncuk konuşmasında, her yıl emeklilere bayram ikramiyesi olarak verilen 1000 TL’lik desteğin, bu sene engellilere de verilmesini istedi. Koncuk engelli vatandaşların, hayatlarındaki sorunlara destek olmaları gerektiğini vurguladı. Emeklilere verilen bayram ikramiyesinin engelli vatandaşlara da sağlanmasını talep eden Koncuk, bu desteğin engellilere büyük destek sağlayacağını belirtti.

20.05.2019 - haberport.com



Etiketler : Öyle bir zaman ki ne ufak sebeplerden gönül koyana laf anlatmaya ne gereksiz yargı ve rekabete ne enerjinizi düşüren insanlara ne de hikaye dinlemeye zaman var yola çıkıldı yürümek