*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı  (Okunma sayısı 874 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı
« : Ekim 02, 2018, 12:43:49 ÖS »
Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı



AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Tunç mesajında, AK Parti'nin, bütün politikalarının merkezine "insanı" koyduğunu, "insanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışıyla sosyal politikalara önem verdiğini belirtti.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yaşlılara yönelik çalışmalarının yanı sıra parti olarak da Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığıyla, yaşlıların sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

"AK Parti hükümetleri de iktidara geldiği 2002'den bu yana sosyal devletin gereğini yaparak yaşlılarımıza sahip çıkmıştır. 65 yaş üstü aylığı 2002'de 94 lira iken 17 kat artırılarak bin 620 liraya çıkartılmıştır. Bakacak kimsesi olmayan ya da yakınları tarafından bakılmayan yaşlılarımız sosyal devletin sıcaklığını hissetmiş, evde bakım ücretleri, ayni ve nakdi yardımlar sağlanmış, doktor ve sağlık hizmetleri hasta ve yaşlılarımızın ayağına götürülmüştür. Bu hizmetler iktidarlarımızda artarak devam edecek, yaşlılarımızın huzur ve mutluluğu adına, yapılması gereken ne varsa yapılacak, yaşlılarımız kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyecektir."

01.10.2018 - AA



Etiketler : GÜZELYAZI MAHALLESİ CAMİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ GÜZELKÖY GELİŞTİRME GÜZELLEŞTİRME VE DAYANIŞMA DERNEĞİ GÜLDANE KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ