*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: CHP Seçim Bildirgesinde Yer Alan Engelli Vaatlerini Açıkladı  (Okunma sayısı 644 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
CHP Seçim Bildirgesinde Yer Alan Engelli Vaatlerini Açıkladı



CHP, bugün Ankara'da seçim beyannamesini açıkladı. 600 vekil adayının tanıtıldığı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladı.

CHP cumhurbaşkanı seçimi için ‘hepimizin cumhurbaşkanı’, milletvekili seçimi için ‘millet için geliyoruz’ sloganlarını kullanacak.

Seçim Sloganını 'millet için geliyoruz' olarak belirleyen CHP'nin, Seçim Bildirgesi ve Aday Tanıtım Toplantısı bugün JW Marriott Otel'de yapıldı. Toplantıda CHP'nin 600 milletvekili adayının da tanıtımı yapıldı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin 5 temel sorunu üzerine kurgulanan seçim bildirgesini açıkladı.

Seçim bildirgesinde ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika gibi alanlardaki sorunları çözecek vaatlere yer verilecek.

İşte CHP'nin Seçim bildirgesi:

ENGELLİLER:

Raporlardaki engellilik oranlarının düşürülmesi nedeniyle yasal hakları verilmeyen engellileri, yasal ve anayasal haklarına yeniden kavuşturacağız.

Engellilerin her bir iş ve hizmet için tekrardan rapor alma çilesine son vereceğiz. Rapor taleplerinin engellileri yormadan, hızlı ve ücretsiz olarak karşılanmasını sağlayacağız.

Tüm engellileri koşulsuz olarak sağlık güvencesine kavuşturacağız. Medikal malzeme, tekerlekli sandalye, protez, ortez ve benzeri ihtiyaçları katkı payı alınmaksızın ücretsiz karşılayacağız.

Gelir kriteri nedeniyle haksız olarak kesilen evde bakım aylıklarını yeniden bağlayacağız. Evde bakım hizmeti sunulmasında sadece engelli bireyin gelirini dikkate alacağız.

26.05.2018 - Milliyet



Etiketler : de görevini sürdürmeyi 1933'te bursa'da bir nutuk vermiş ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken sizin gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız Şimdiki