*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 'Engelsiz Sahne' Programında Hakan Peker Stüdyoyu Terk Etti  (Okunma sayısı 751 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
'Engelsiz Sahne' Programında Hakan Peker Stüdyoyu Terk Etti



TRT Müzik kanalında yayımlanan bir programa katılan ünlü şarkıcı Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği anda rejinin verdiği görüntülere sinirlenerek 'Beni çekeceksiniz" dedi ve sahneyi terk etti. Yaptığı davranışla büyük tepki toplayan Hakan Peker, programdan sonra hiçbir şey olmamış gibi Instagram'dan paylaşım yaptı.

TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı.  Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu. Eyüp Sultan Aylar isimli engelli bir vatandaşla aynı sahneyi paylaşmayı hazmedemeyen Hakan Peker, programda şarkı söylerken oldukça sinirlendi.

Rejinin sürekli konukları ve sahnede yer alan engelli vatandaşımızı çekmesi Hakan Peker'i çileden çıkarttı. Kendini tutamayan Hakan Peker canlı yayında konukları çeken rejiye sert bir üslup ve hazımsızlıkla "Beni çekeceksiniz beni. Yanlış yeri çekiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Şarkısını yarıda bırakan Hakan Peker sessizce stüdyoyu terk etti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Geceye vurduğu skandal davranışıyla büyük tepki toplayan Peker, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Süper bir geceydi" ifadelerini kullandı.

27.03.2018 - gunes.com



Etiketler : Kaçış Hikayesi ile sizi bağlayan bir aksiyon filmi böyle kızla falan iyi Hızlı ve Öfkeli Serisi (bilmeyenin amk tokyo drifttemi izlemediniz Harry Potter Serisi Yüzüklerin Efendisi Serisi Star Wars