*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sakarya Üniversitesi'nde "Sosyal Sorumluluk Bilinci" Konulu Panel Düzenlendi  (Okunma sayısı 593 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sakarya Üniversitesi'nde "Sosyal Sorumluluk Bilinci" Konulu Panel Düzenlendi



SAÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğrenci Araştırma Topluluğu tarafından "Sosyal Sorumluluk Bilinci" konulu panel düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi'nde "Sosyal Sorumluluk Bilinci" paneli Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Oyuncu Hacı Ali Konuk, sunucu Mert Palavaroğlu ve Mutluluğun Adresi Derneği Başkanı Abdullah Özkan konuşmacı olarak katıldı.

Konuk, panelde yaptığı sunumda, insanların her dönemde engellilik durumuna girebileceklerini belirterek, fiziki engel durumunun aslında engel olarak görülmemesi gerektiğini belirtti.

Sosyal sorumluluk bilincinin insanlara yardımcı ve destek olmayı gerektirdiğini ifade eden Konuk, "Öncelikle güler yüzlü olmalıyız. İnsanlarla kaynaşmalıyız. Onlara dokunabilmeliyiz. Yardım ettiğiniz zaman yaşadığınız mutluluğu hiçbir yerde yaşayamazsınız." dedi.

Mutluluğun Adresi Derneği Başkanı Abdullah Özcan da dernek olarak yaptıkları sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

Özcan, yaklaşık beş yıldır çocuklarla ilgili projeler yaptıklarını, aileler, yaşlılar, hastalar, şehit ailelerinin çocukları, otizmliler ve down sendromlular gibi birçok grubu ziyaret ettiklerini söyledi.

Sunucu Mert Palavaroğlu ise devlet kurumlarında barınan kimsesiz insanların her şeyleri olsa bile sevgiye ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, sosyal sorumluluk adına herkesin bu insanları ziyaret etmeleri gerektiğini kaydetti.

21.03.2018 - AA



Etiketler : ile ilgili resimler iki alyans şarkı sözü ilaçlar ve özellikleri ilgi çekici resimler ilk gece yapılacaklar inanılmaz hikayeler ineklerin hayatı ineklerin yararları ineğin yararları insan desenleri