*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Safranbolu'da Engellilere Mobil Şarj İstasyonu  (Okunma sayısı 842 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Safranbolu'da Engellilere Mobil Şarj İstasyonu
« : Ekim 27, 2017, 02:54:17 ÖÖ »
Safranbolu'da Engellilere Mobil Şarj İstasyonu



Karabük'ün Safranbolu ilçesinde akülü tekerlekli sandalye kullanan engelliler için şehrin üç noktasına "engelli aracı şarj istasyonu" konuldu.

Safranbolu'nun en işlek yerlerine konulan şarj istasyonlarında akülü tekerlekli sandalye kullanan engelliler ücretsiz olarak sandalyelerini şarj edebilecekler.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Misak-ı Milli Meydanı, Tarihi Çarşı ve Safranbolu Devlet Hastanesine şarj istasyonu kurduklarını söyledi.

Belediye olarak herkesin ve her yaştan engelli engelsiz bütün vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade eden Ürkmezer, "Dünya Miras Kenti Safranbolu'da engelli şarj istasyonu eksikliğini gördük. Kaymakamlık ve belediyedeki arkadaşlarla beraber çalışmalarımızda bütün vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması gerektiğine inanıyoruz. Buda bu doğrultuda amaçlanmış bir çalışma. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda da binalarımızın, kaldırımlarımızın, yapacağımız bütün yerlerin engellilere yönelik en iyi hizmet olmasına dönük çalışmalarımız sürecek." diye konuştu.

Bunun devletin bir hizmeti olduğunu aktaran Ürkmezer, bundan sonra da daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını belirtti.

26.10.2017 - AA



Anahtar Kelimeler : de etkili bir besindir ayrıca elma idrar yolu enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olur ve böbrek taşı riskini azaltır aynı zamanda elma tüketimi kolesterol sorunları kalp sorunları ve