*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erzurum'da Otizm Farkındalık Gecesi Düzenlendi  (Okunma sayısı 777 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Erzurum'da Otizm Farkındalık Gecesi Düzenlendi
« : Nisan 18, 2017, 07:35:04 ÖÖ »
Erzurum'da Otizm Farkındalık Gecesi Düzenlendi



Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Erzurum'da yaşayan otizmli, gelişimsel engelli çocuklar ve aileleri ile konuya dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir gece düzenlendi.

Palandöken Otizm Derneği işbirliği ile düzenlenen geceye Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve eşi, Vali Seyfettin Azizoğlu ve eşi, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve esi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut UÇAR ve eşi ile sağlık yöneticileri, diğer kurum amirleri ve eşleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Uçar, "Bu çocuklarımızın tıbbi desteklerini bizler sağlamaktayız ancak onların en büyük yaşam tutanakları ve en önemli tedavileri hiç şüphesiz ailelerinin şefkat ve sıcaklığıdır. Biliyoruz ki normalde bir annenin en büyük korkusu çocuğunun kendinden önce ölmesi iken engelli bir çocuğun annesinin en büyük korkusu ise çocuğundan önce ölmektir. Bu vesile ile bu çocuklarımızın her daim yanında olan, bakımları ile mükemmel bir şekilde ilgilenen anne ve babalarının ellerinden öpüyoruz" diye konuştu.

14.04.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : DANİŞMENT GAZİ MAHALLESİ DANİŞMENT GAZİ CAMİİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ DAĞARDI KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ