*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Hizmet Aracının Kaldırıma Park Edilmesine Açıklama  (Okunma sayısı 800 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Hizmet Aracının Kaldırıma Park Edilmesine Açıklama



Tokat'ın Niksar Belediyesi, belediyeye ait engelli hizmet aracının bir kaldırım üzerine park edilmesi sonrası yaşanan tartışmalar ile ilgili açıklama yaptı.

Niksar'da dün, bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinde belediyeye ait engelli hizmet aracının bir kaldırım üzerine park edildiğinin fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi. Bunun üzerine belediye tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada araç şöförü hakkında gerekli soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Niksar Belediyesince Niksar Bedensel Engelliler Derneğimize tahsis edilen araç, engelli hemşehrilerimizin isteklerine göre görevini gerçekleştirmektedir. Gerekli soruşturmanın sonunda, engelli hemşehrimiz Özden Karadeniz hanımefendinin 9 Şubat 2017 tarihinde kendisinin Cahit Külebi Caddesinden alınması ve evine bırakılması için Niksar Bedensel Engelliler Derneğine telefonla ulaştığı, Dernek Başkanı Adnan Ünsal tarafından engelsiz aracımızın şoförünün arandığı ve hemşehrimizin fotoğraftaki mahalden alınıp evine bırakılması belirtilmiştir. Araç şoförünün engelli hemşehrimizin bulunduğu bölgeye geldiğinde araç park yerinin bulunmadığı ve yoğun trafik nedeniyle aracını kaldırıma çekerek hemşehrimizi araca bindirerek evine bıraktığı anlaşılmıştır. Sosyal medyada bulunan suçlamaların yersiz olduğunu bildirir, Niksarlı hemşehrilerimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz".

10.02.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ TOMARZA YAVUZ SELİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAYSERİ TOMARZA EĞTİM GENÇLİĞİNE YARDIM DERNEĞİ