*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şanlıurfa'da El İşi Engelliler Sergisi Düzenleniyor  (Okunma sayısı 889 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Şanlıurfa'da El İşi Engelliler Sergisi Düzenleniyor
« : Şubat 12, 2017, 04:56:18 ÖÖ »
Şanlıurfa'da El İşi Engelliler Sergisi Düzenleniyor



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Engelliler Koordinasyon merkezindeki kurslarda eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el işi sergisi düzenlenen törenle açıldı.

'Sanat Engel Tanımaz' sloganıyla hazırlanan el işi ürünler Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda satışa sunuldu. Serginin açılışına Vali Yardımcısı Fatih Çelikkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile sanatseverler katıldı. Şanlıurfa'da yaşayan engellilere önem verdiklerini ve engelliler için eğitim merkezi açtıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, 'Engelli kardeşlerimize hizmet bizim için çok önemlidir. AK Parti hükümeti döneminde engelliler birçok haklara, rahat bir şekilde toplumun içerisine çıkmaktadır. Şehirleri engellilere uygun hale getirmek ve onların sosyal destek ve meslek öğrenmeleri noktasında eğitim programları ile hizmet veriliyor. Engelli Yaşam merkezimiz engeli kardeşlerimize bir güç kaynağı olmuştur. Merkezdeki atölyelerde engelli kardeşlerimizin üretmiş olduğu ürünler sergileniyorö diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar engelliler tarafından hazırlanan sergiyi gezdi. Engellilerin hazırladığı 'Sanat Engel Tanımaz' sergisi bir hafta açık kalacak ve elde edilecek olan gelirler yine engellilere verilecek. Sanatın engel tanımadığını ve belediyenin açtığı ahşap oymacılığı, resim ve el işi kurslarına katıldıklarını ifade eden engelli kursiyerler ise hem zamanlarını iyi değerlendirip hem de el becerilerini geliştirdiklerini söylediler.

10.02.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ TURGUT REİS CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ KAYSERİ TOPLUM RUH SAĞLIĞI GÖNÜLLÜLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ