*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şubat Ayında 1500 Engelli Öğretmen Alımı Gerçekleştirilecek  (Okunma sayısı 819 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Şubat Ayında 1500 Engelli Öğretmen Alımı Gerçekleştirilecek

Geçtiğimiz günlerde eğitimci yazar Sedat Değer, daha önce sitemiz kamugundemi.com için yazdığı makalesinde 1500 engelli öğretmen ataması yapılması gerektiğini yazmıştı.

Yeniden gündeme gelen engelli öğretmen atamalarına ilişkin, Bursa Engelli Milletvekili Bennur Karaburun da, atama bekleyen engelli öğretmen adaylarına çok önemli bir haber verdi.

Bennur Karaburun, facebook hesabından yaptığı açıklama ile önümüzdeki şubat ayında 1500 öğretmen alımı gerçekleştirileceğini ve bunun içinde atamaların yapılacağını açıkladı.

Önemli gelişmeyi facebook hesabından duyuran Sedat Değer; ''Araştırmalarım sonucu 1500 engelli öğretmen atama beklediğini ve atanması gerektiğini ilk olarak yazımda dile getirmiştim. AK Parti Milletvekili Bennur Hanım müjdeyi verdi! Atama bekleyen tüm engelli öğretmenlerimize hayırlı olsun.'' açıklamasıyla engelli öğretmen adaylarımıza müjdeyi verdi.

17.11.2016 – kamugundemi.com

Anahtar Kelimeler : beğendim ahahah süper lan strateji oyunu kaleyi koru facebook kaldırmamı istedi beyler 2.si altta dolduruyorsun şimdi oynadım sevdim yeni beyler 40 geldi daha 4 sayfa başlık