*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Dünya Şampiyonu Milli Takımdan Duruay'a İmzalı Forma  (Okunma sayısı 899 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Dünya Şampiyonu Milli Takımdan Duruay'a İmzalı Forma
« : Kasım 05, 2016, 05:27:27 ÖÖ »
Dünya Şampiyonu Milli Takımdan Duruay'a İmzalı Forma

2016 Dünya Şampiyonu olan İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı antrenörü Mücahit Öztürk, tüm takım adına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı ziyaret etti.

Antrenör Mücahit Öztürk, Duruay'a şampiyon olan takımın imzalı formasını hediye etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın, rutin olarak gerçekleştirdiği vatandaş kabulleri sırasında İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı antrenörü Mücahit Öztürk de bir ziyaret gerçekleştirdi. Öztürk, 2016 yılında Dünya Şampiyonu olan takımın oyuncularının imzaladığı bir formayı, Duruay'a hediye etti.

Duruay, takıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, "Milli takımızın, bana göndermiş olduğu bu güzel hediye için çok teşekkür ediyorum. Özellikle, milli takım antrenörümüzün aynı zamanda Gölbaşı Belediyespor'u çalıştırıyor olması, bizim ayrı bir gurur kaynağı oldu. Milli takımımız için böyle gurur verici başarıların artacağına inanıyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum" diye konuştu.

04.11.2016 – haberler.com

Anahtar Kelimeler : Kalabalıkta yalnız kal bi fotoğraf karesinde anlat beni Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz . Çünkü saf olmak , şerefsiz olmaktan iyidir gelenleri selamla ve gidenleri uğurla