*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Dünyam Karanlık ‘’Benden Terörist Olur mu?’’ Söyleyin  (Okunma sayısı 633 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Dünyam Karanlık ‘’Benden Terörist Olur mu?’’ Söyleyin

Darbe Girişimi sonrası çıkarılan KHK ile memuriyetten ihraç edilen görme engelli müezzin Orhan Kılınç, "3 çocuğum ile açlığa terk edildim. Bank Asya'da hesabım çıktı diye, savunmam dahi alınmadan mesleğimden atıldım. Göremiyorum, zaten dünyam karanlık, benden terörist olur mu?" diye sordu. İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduktan soma 2007 yılında Niğde Bor'daki Halil Efendi Camii'ne müezzin kayum olarak atanan Kılınç, 2010'da kişisel tasarruflarım "faizsiz" olduğu için Bank Asya'ya yatırdığım belirtti. Çocukken gözlerini kaybeden Kılınç şöyle konuştu:

MÜMKÜN OLSA HAMALLIK YAPARIM

"2013-2014 yıllarında gözümden 7 ameliyat oldum ama sağlığıma kavuşamadım.

O bankada kâr payı hesabım vardı. 2015'te hesabımdaki 21 bin lirayı çekip, bir kamu bankasından kredi de kullanarak ilçede ev satın aldım. Darbe girişimi soması benimle birlikte 5 imam ve vaiz memuriyetten atıldık. 3 aydır maaş almadığım için çocuklarımla perişan haldeyiz. Kaymakamlıktan maddi yardım talebim de reddedüdi.

Görebilsem hamallık bile yaparım ama mümkün değil."

28.10.2016 – sözcü

Anahtar Kelimeler : Gerilim Bilim KurguRepo Men Aksiyon Suç The Departed Suç Gizem Eternal Sunshine of the Spotless Mind Dram Romantik Jeux d’enfants Dram-Romantik The Curious Case of