Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Odunpazarı Belediyesi 6 Yaşındaki Çocuklara İşaret Dili Kursu Veriyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Odunpazarı Belediyesi 6 Yaşındaki Çocuklara İşaret Dili Kursu Veriyor (Okunma sayısı 632 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ağustos 16, 2016, 03:36:04 ÖÖ »
Odunpazarı Belediyesi, işitme engelli vatandaşları daha iyi anlamak ve onlarla daha iyi iletişim kurmak için kreşte eğitim gören 6 yaşındaki çocuklara işaret dili kursu veriyor.
Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Odunpazarı Belediyesi bünyesinde işaret dili kursları devam ediyor. OMEK, Gençlik Merkezleri, Halk Merkezleri ve Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen kursların ardından son olarak Ihlamurkent Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi öğrencileri için işaret dili kursu veriliyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada Odunpazarı'nda eğitim gören 6 yaşındaki çocuklara işaret dili eğitimi verdiklerini dile getirdi. Yetkililer, verilen İşaret Dili Kursları sayesinde çocukların, yakın çevresinde işitme engellilerle daha kolay iletişim kurmasının ve onların sorunlarına çözüm üretmek konusunda bilinçlendiklerini ifade etti.
Yetkililer ayrıca, İşaret Dili Kursu'nda, çocuklara, duygular, zamanlar, isimler ve günlük hayatta kullanılan kelimeler öğrettiklerini, çocukların bu eğitimler sayesinde görsel hafızalarının da geliştiğini belirtti.
15.08.2016 - İHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki