Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Dünya Haberleri
»
Katie Price Tam 3 Kez Engelli Oğlu İçin Kürtajdan Vazgeçti!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Katie Price Tam 3 Kez Engelli Oğlu İçin Kürtajdan Vazgeçti! (Okunma sayısı 1511 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Haziran 11, 2016, 08:41:59 ÖÖ »
Genç yaşta anne olan İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, doğuştan görme engelli olarak dünyaya gelen Harvey'e hamileyken 3 kez kürtaj yaptırmaktan vazgeçtiğini söyledi.
'Loose Women' adlı bir panele katılan Katie Price, "Sevgilimden ayrılmıştım. Hamile olduğumu fark ettikten sonra tam 3 kez bebeği aldırmak istedim, ama bunu yapamadım" dedi.
Harvey'e hamile kaldığında 23 yaşında olduğunu belirten 37 yaşındaki İngiliz manken, "Eğer o zaman görme engelli doğacağını bilseydim belki de onu aldırırdım. Bu çok zalimce ama, o genç halimle bu durumla nasıl başa çıkacağımı düşünüp baştan pes ederdim. O zamanlar şimdikinden çok daha farklı bir hayat görüşüm vardı. Gençtim, artık sevgilim yoktu ve kariyerime ne olacağını bilmiyordum. Ancak bu riski almaya karar verdim" ifadelerini kullandı.
Price'ın, o dönemde birlikte olduğu futbolcu Dwight Yorke ile ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Harvey görme engelli. Ünlü ismin Prader- Willi sendromuyla dünyaya gelen oğlu dışında 2 çocuğu daha var.
18.05.2016 - Milliyet
>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Dünya Haberleri
»